Gemeente Valkenswaard

Nieuwsbrief Dommelen Noord verspreid

Nieuwsbrief Dommelen Noord verspreid

De negende nieuwsbrief van het wijkontwikkelingsproject Dommelen Noord wordt in het weekend van 27 en 28 september huis-aan-huis verspreid in de wijk. De nieuwsbrief informeert bewoners van dat gebied (ten noorden van de Tienendreef) over het ontwikkelingsproject voor hun wijk. De nieuwsbrief is een gezamenlijke uitgave van de gemeente Valkenswaard en Woningbelang en bevat informatie over het Wijkontwikkelingsplan 'Breng Dommelen Noord tot bloei'.

In deze editie van de nieuwsbrief onder andere: het project 'Tijd voor Mekaar' dat gaat over de uitwisseling van diensten tussen bewoners, het opknappen van 91 woningen door Woningbelang in Schepelweijen-Noord, de werkgroep fietscrossbaan en de straatspeeldag in Dommelen. Verder bevat de nieuwsbrief een interview met Kees Luijbregts, voorzitter van de Wijkraad Dommelen. Ten slotte staat er in de nieuwsbrief ook nog een activiteitenkalender.

Meer informatie
Inwoners van Dommelen Noord krijgen de nieuwsbrief in hun brievenbus, maar wellicht wonen niet alle belangstellenden in die wijk. Voor hen - en anderen die hem digitaal ter beschikking wil hebben - kan de nieuwsbrief Dommelen Noord hier gedownload worden. Ook vindt u hem onder de groene fotobutton Leefbaarheid, rechts in het menu op de homepage, u kiest de optie Dommelen Noord. Ten slotte is de nieuwsbrief ook te vinden op de website van Bouwvereniging Woningbelang, www.woningbelang.nl.

Met vragen over de wijkontwikkeling in Dommelen Noord kunt u terecht bij Inge Ketting, wijkcoördinator van de gemeente Valkenswaard, telefoon 040-2083630 of via e-mail: gemeente@valkenswaard.nl ter attentie van Inge Ketting.