Ingezonden persbericht



PERSBERICHT

VIERDE OLDTIMERBEURS FLORAHOLLAND BLEISWIJK OP 27 EN 28 SEPTEMBER

Oldtimerbeurs presenteert voor elk wat wils met meer dan alleen automobielen

Bleiswijk - Liefhebbers van oldtimers kunnen in het weekend van 27 en 28 september 2008 hun hart weer ophalen in de hal van FloraHolland in Bleiswijk. Voor de vierde keer zal hier de jaarlijkse Oldtimerbeurs plaats vinden. Op deze Oldtimerbeurs zijn niet alleen historische automobielen te bezichtigen, ook staat er een keur aan klassieke tweewielers, kan de bezoeker rondsnuffelen op een onderdelenmarkt en zijn er diverse oldtimerclubs aanwezig.

Op zaterdag 27 en zondag 28 september staat FloraHolland Bleiswijk in het teken van oldtimers, klassieke automobielen en historische motoren en bromfietsen. Of bezoekers zich nu willen oriënteren op de aanschaf van een klassieker, op zoek zijn naar onderdelen en accessoires of gewoon willen genieten van al het klassieke ijzer dat staat opgesteld, het kan allemaal op de Oldtimerbeurs in Bleiswijk. Door de grote verscheidenheid op de beurs is er voor elk wat wils. De fervente sleutelaar heeft een ruime keus aan onderdelen. Voor degene die liever niet willen sleutelen, zijn er prachtig gerestaureerde oldtimers te koop. Ook als niet oldtimerbezitter is het interessant de nostalgische auto's te bewonderen en herinneringen aan vroeger op te halen. Zoals gewoonlijk zullen ook veel dagjesmensen in dit weekend de weg naar Floraholland Bleiswijk weten te vinden.

Openingstijden
De hal van FloraHolland Bleiswijk is in het weekend van 27 en 28 september geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De toegangsprijs bedraagt E 10,-. Kinderen tot 15 jaar hebben gratis toegang. Het parkeren is gratis.
FloraHolland is gelegen aan de Klappolder 130 in 2665 LP Bleiswijk, A12 afslag 8.
Meer informatie is te vinden op www.oldtimerbeurs.net of 073-5233301


---- --