Ingezonden persbericht


Persbericht

Bilthoven, 30 juli 2008

Love and Bubbles bruidsbeurs op unieke trouwlocatie Ouwehands Dierenpark

Op zaterdag 27 september en zondag 28 september 2008 organiseert D Products and Events de nieuwste editie van de Love & Bubbles bruidsbeurs in het Ouwehands Dierenpark te Rhenen. Het Ouwehands Dierenpark is een unieke trouwlocatie in Nederland. Een bezoek aan de beurs is daarom perfect te combineren met het bezichtigen van deze unieke locatie.

Deze dagen zullen wij u ontvangen met een heerlijk glas champagne en staan de hapjes klaar. Wij nemen u mee naar een bijzondere omgeving waar alle ingrediënten aanwezig zijn om van uw trouwdag een mooie belevenis te maken. Op de Love & Bubbles bruidsbeurs kunnen bezoekers informatie verkrijgen over de laatste bruidsmode, trouwvervoer, fotografie, huwelijksreizen, visagie en nog veel meer.

Op de beurs is van alles te beleven, zoals spetterende acties en vooral unieke presentaties van de deelnemende bedrijven. De beurs wordt een overweldigend succes.

We kunnen u melden dat wij verschillende verrassingsacts in petto hebben en voor iedere bezoeker staat er een goodiebag met allemaal leuke en handige tips en gadgets klaar.

Met korting naar de beurs en meteen een dagje dierentuin? Dat kan! Op de website www.yfwbruidsbeurzen.nl treft u meer informatie aan en kunt u direct een kortingsbon downloaden.

Beurs: Love & Bubbles bruidsbeurs
Locatie: Ouwehands Dierenpark te Rhenen
Datum: Zaterdag 27 september en zondag 28 september 2008 Tijd: 10.00 - 17.00 uur
Prijs:* volwassenen E 12,75
Kinderen E 10,50

Deze fantastische beurs mag u niet missen!
Wij verwelkomen u graag op 27 en 28 september.

Noot aan de redactie: Voor meer informatie zijn wij te bereiken via onderstaande gegevens.

Wendy, Jitske en Dioni D Products & Events

E. wendy@dproductsandevents.com T. 030-2280327 W. www.yfwbruidsbeurzen.nl


---- --