Deelgemeente IJsselmonde Rotterdam

Lokale Cultuur Avond

U bent van harte welkom op 27 september

Lokaal Cultuur Centrum (LCC) Lombardijen, Cultuurscout IJsselmonde en deelgemeente IJsselmonde organiseren op zaterdag 27 september vanaf 19.00 uur, een Lokale Cultuur Avond in het LCC aan de Menanderstraat 89. Een avond met een gevarieerd cultureel programma, die in het teken staat van de opening van het nieuwe culturele seizoen van LCC Lombardijen en de uitreiking van de Stampij Cultuurprijs.

U bent deze avond van harte welkom. Het LCC zal u door middel van een aantal previews een voorproefje geven van de culturele activiteiten die zij het komende seizoen in huis heeft. De Stampij Cultuurprijs wordt ie der jaar uitgereikt aan het leukste/beste idee op het gebied van kunst en cultuur voor IJsselmonde. U kunt op 27 september uw stem uitbrengen op een van de vier genomineerden voor deze prijs. Het publiek bepaalt wie er wint.

Het programma van deze feestelijke muzikale avond is als volgt: 19.00 uur Inloop
19.30 uur Welkomstwoord
19.45 uur Lokale Cultuur Quiz
20.00 uur Presentatie vier genomineerden Stampij Cultuurprijs 2008 20.30 uur Gevarieerd lokaal cultuur programma (muziek, zang, dans) in diverse zalen vh LCC
21.45 uur Uitreiking Stampij Cultuurprijs 2008 22.00 uur Muziekprogramma
22.30 uur Einde
(toegang is gratis)
De genomineerden voor de Stampij Cultuurprijs zijn: Lia Opmeer met haar project Kunstroute
Runaldo Veldwachter en Henry Eersteling met hun project Karaoke fluit DVD
VSO Herenwaard, haar leerlingen maken met hun mobiele telefoons een film van de ontwikkeling van de Hart van IJsselmonde Hans Haak wil een jamsessie en muzieklessen organiseren voor mensen met een verstandelijke beperking.

Foto: Marion van Kapel, Christelijk Fanfarecorps IJsselmonde, project Kinderen en muziek winnares Stampij Cultuurprijs 2007