Tilburg
19 september 2008

PERSBERICHT

Bespiegelingen in 't Kloosterhuis

Presentatie van vier inspirerende praktijken.

In 't Kloosterhuis' aan het Sint Willebrordplein 4 wordt op zaterdagmiddag 27 september van 14.00 tot 17.00 uur een kennismakingsbijeenkomst gehouden onder de titel: 'Bespiegelingen'. Het eerste uur is een gezamenlijke presentatie. Daarna, van 15.00 tot 17.00 uur, worden workshops en demonstraties gehouden door deze vier inspirerende vrouwen met bijzondere praktijken.

Toos Bartlema van Hunanimal Vision is coach/therapeut. Daarnaast werkt zij op een bijzondere manier als communicatietrainer met paarden. De visie van Toos is: "Paarden leren mensen leren". Lisette Teuwens presenteert zich als ouderschapsconsulent met haar bedrijf Oog voor Ouderschap. Zij ziet ouderschap vooral als een kans op groei en ontwikkeling. Door er samen naar te kijken, kun je de deskundigheid in jouw ouderschap vergroten. Trudy de Brouwer start deze maand meditatiegroepen voor beginners in de prachtige kapel van 't Kloosterhuis. Trudy is verder gespecialiseerd in intuïtieve massage. Haar motto is: (aan)geraakt worden. Lysbeth Mulder van het instituut Celzouttherapie. Celzouten zijn belangrijk voor het functioneren en de opbouw van het lichaam en zijn bewust in te zetten om vitaliteit te bevorderen en gezondheid te ondersteunen. Hierbij kijkt Lysbeth naar het gezicht. Daarop 'leest' zij wat het lichaam nodig heeft.

Elke praktijk staat op zichzelf maar door samen onder één kloosterdak te werken worden de vier door elkaar geïnspireerd en gevoed. Daaruit kunnen nieuwe initiatieven ontstaan. 't Kloosterhuis is een plek waar mensen 'naar binnen kunnen gaan'.

www.humanimalvision.nl
www.oogvoorouderschap.nl
www.celzouten.nl.

Voor de pers:
Trudy de Wit-de Brouwer, 06-30 13 59 26, e-mail: trdebrouwer@hotmail.com Sint Willebrordplein 4, Tilburg

Poster en foto van 't Kloosterhuis zijn bijgevoegd. (opvragen bij afzender)


---- --