Gemeente Dronten


Open huis brandweerkazerne Biddinghuizen

Zaterdag 27 september

Op zaterdag 27 september is er een open huis in de brandweerkazerne Biddinghuizen
(Ploegschaar 3). Na de groep Swifterbant is het nu de beurt aan de leden van de groep Biddinghuizen. Van 15.00 17.00 uur kunt u onder het genot van een kop koffie, thee of limonade hun onderkomen bekijken. Voorafgaand aan het open huis verzorgt de ploeg Biddinghuizen enkele demonstraties.

Brandweerkazerne Biddinghuizen

Open dag
Tijdens het open huis kunt u naast de kazerne een aantal voertuigenen diverse presentaties bekijken. De leden van de groep staan u graag te woord staan. Kinderen kunnen zich vermaken op een spring-kussen. Voor de jeugd tot en met 10 jaar ligt er een leuke verrassing klaar en is er een kleurwedstrijd met leuke prijzen. Verder wordt er een oefenobject geplaatst zodat u kunt zien hoe een ruimte met rook er uitziet. Meerijden met een brandweerwagen door Biddinghuizen kan ook.

Demonstraties
Op 27 september verzorgen, tussen 13.00 - 15.00 uur, leden van de groep Biddinghuizen een aantal demonstraties op het Plein. Zij vertellen en laten zien wat de brandweer zoal te wachten staat als er een melding binnenkomt.

Kom jij de brandweer te hulp?
De brandweer gemeente Dronten inclusief de groep Biddinghuizen kunnen altijd enthousiaste vrijwilli-gers gebruiken. Ben je tussen de 18 en 35 en wil je meer informatie hierover; kom gerust langs voor een vrijblijvend gesprek of neem contact op met de brandweer Dronten via telefoonnummer (0321) 388 911.

Publicatiedatum: 19 september 2008