Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Datum: 18 september 2008

Startschot kinderopvang op de boerderij bij
Kinderopvang Tierelier in Heukelom
Zaterdag 27 september om 14.00 uur

Met de vraag naar kinderopvang, groeit ook de vraag naar kinderopvang op een plaats waar kinderen veel buiten kunnen zijn, hun zintuigen kunnen prikkelen en met planten en dieren in aanraking komen. Op zaterdag 27 september is het officiële startmoment voor kinderopvang op de boerderij. Dit gebeurt bij kinderopvang Tierelier in Heukelom - een geheel nieuw kinderdagverblijf op een melkveebedrijf en met diverse mogelijkheden voor andere educatieve excursies. Bij de opening wordt tevens een samenwerking tussen de ZLTO en de Vereniging Agrarische Kinderopvang getekend. Deze samenwerking heeft als doel meer agrarische kinderopvang te realiseren in Noord-Brabant en Zeeland en daarmee tegemoet te komen aan de vraag naar kinderopvang op het platteland.

Programma

13.00 uur Begin open dag bij Jan en Ingrid van Esch van Kinderopvang Tierelier

14.00 uur Opening van Kinderopvang Tierelier door Antoon Vermeer, voorzitter van de ZLTO Aansluitend ondertekening van de samenwerking tussen de Stichting kinderopvang op de boerderij en de ZLTO

14.30 uur Muziek door het Heukeloms Harmonieke

Van 13.00 tot 18.00 uur is de open dag voor het publiek. Bij de open dag zullen diverse ondernemers aanwezig zijn die kinderopvang willen gaan realiseren. Ook zullen vele ondernemers aanwezig zijn die al langer met deze formule werken. Ook vertegenwoordigers vanuit de Verenigde Agrarische Kinderopvang, verantwoordelijk voor de opleiding en kwaliteitsborging bij kleinschalige agrarische kinderopvang, zullen aanwezig zijn. Ook zijn er enkele bedrijven die zich presenteren als relatie van de familie Van Esch.

Kinderopvang Tierelier
Spoordijk 8
5059 AP Heukelom

We stellen het op prijs als u laat weten dat u komt. U kunt dit doorgeven via: welkom@kinderopvangtierelier.nl