Ingezonden persbericht


Gelderse gospelband 4REAL komt met debuutalbum LOS

Afgelopen zaterdagavond gaf 4REAL een presentatieconcert. Tobias Huizing, drummer van de band, presenteerde vol trots het splinternieuwe album. Het concert startte om 20.00 uur in een goed gevulde zaal van het gebouw Woord & Daad aan de Deventerstraat 85 in Vaassen.

De leden van deze Gelderse gospelband speelden eerder in diverse andere formaties. Sinds twee en een half jaar vormen ze samen de band 4REAL. Ze hadden nog nauwelijks samen gespeeld of ze werden al uitgenodigd door kerken en commissies. En hun agenda is ook nu al voor maanden volgeboekt.

Met gevarieerde muziek en teksten proberen ze het publiek aan te spreken. Uit de reacties die ze na afloop vaak krijgen, blijkt dat ze daarin slagen. 4REAL is ook ambassadeur van de kindertelefoon Chris en ondersteunt het werk van De Hoop in Dordrecht.

In de afgelopen periode hebben ze al meer dan 80 optredens mogen geven. Hoogtepunten daarbij zijn hun tour door Roemenie en Oekraine en een optreden voor meer dan 2000 tieners tijdens Opwekking 2008.

De naam 4REAL is op meerdere manieren uit te leggen. De band wil aan luisteraars overbrengen dat God er echt is, dat het waar is, 4real! Daarnaast willen ze in hun muziek en teksten 'echt' en 'puur' zijn. Ze hopen dat er in hun zingen over God en hun relatie met Hem iets van de echtheid van hun geloof overkomt.

Op de nieuwe cd staan 12 originele nummers van 4REAL samen met een videoclip van de titelsong. De verkoopprijs is slechts ¤ 14,50. Bestelnummer: EM51131
Distributie naar winkels: SabraMuziek
Meer informatie over de band is te vinden op: www.4realmusic.nl Informatie over uitgaven van het label is te vinden op: www.edenmuziek.nl Actueel nieuws over gospelmuziek staat op: www.gospelpodium.nl Positieve en hoopvolle nieuwsberichten vindt u op: www.christelijknieuws.nl

EdenMuziek
Henk-Jan Oudenampsen
Van Riebeeckstraat 53
8172 GS Vaassen
Tel. 0578-574724