NFTVM groots aanwezig op Nederlands Film Festival


UTRECHT, 20080915 -- Tenminste één maal per jaar laat de NFTVM zich uitgebreid zien in Utrecht. Zo ook op de 28e editie van het Nederlands Film Festival. Met een dag- en avondprogramma op zaterdag 27 september. Vanaf 10.00 uur tot in de late uurtjes is de vereniging aanwezig op de startersmarkt Klaar voor de Start!, draait in het Festivalpaviljoen BEST OF VERS en feesten NFTVM'ers mee op het Grolsch Feest ter ere van Monic Hendrickx in de Winkel van Sinkel.

Klaar voor de Start! biedt filmmakers de kans om hun netwerk te vergroten en meer inzicht te krijgen in de zakelijke kant van hun beroep. Van 10.00 tot 17.00 uur zijn er spreekuren met fondsen, workshops en een informatiemarkt. Een must voor iedere startende film- of televisiemaker dus!

Om 20.00 uur begint de BEST OF VERS in het Festivalpaviljoen op de Neude. Twee jaar geleden begon de NFTVM met VERS, dé open bak voor jonge talentvolle makers. Inmiddels zijn zes edities de revue gepasseerd. Genoeg reden om met steun van het Filmfonds een BEST OF VERS te organiseren tijdens het NFF. Het programma is gevuld met alle twaalf winnende films van zowel de Filmmore/Cam-a-Lot juryprijs als de Binger Filmlab publieksprijs. Het publiek bepaalt deze avond de allerbeste film. Hoofdprijs: een reischeque van Holland Film om een filmfestival naar keuze te bezoeken.

Na afloop van VERS kunnen NFTVM leden gratis naar het Monic Hendrickx Feest in de Winkel van Sinkel.

Kortom: zaterdag 27 september
10.00 - 17.00 uur NFTVM op Klaar voor de Start!
20.00 uur BEST OF VERS in het Festivalpaviljoen op de Neude
23.00 uur Grolsch Feest in Winkel van Sinkel in samenwerking met NFTVM





Ingezonden persbericht