Taxatiedag oude speelgoedautootjes bij Tiny Toy Cars


'S-GRAVENDEEL, 20080917 -- Op zaterdag 27 september aanstaande zal beëdigd taxateur Rob Opscholtens in de showroom van Tiny Toy Cars aan de Mijlweg 11b in 's-Gravendeel oude Dinky's, Corgi Toys, SIku's, Matcbhox en andere modelauto's aan zijn 'deskundige blik' onderwerpen. Met name de oude autootjes van voor 1970 zijn tegenwoordig soms flink wat geld waard voor de verzamelaars.

Iedereen die denkt een uniek, of waardevol model op zolder hebben liggen is de 27ste september welkom in de Showroom van Tiny Toy Cars. En natuurlijk mogen ook mensen met blikken 'voorlopers' van de Dinky Toys langskomen.

Organisator Henri Kroeze hoopt stiekem op een leuke ontdekking: 'Het zou toch mooi zijn als er ineens iemand met een heel oud blikken autootje voor de deur staat'. Opscholtens neemt de 27ste ook nog boeken mee, zodat iedereen die middag wat extra kennis op kan doen over 'antieke speelgoedautootjes'. Taxatiedag

De gehele zaterdagmiddag (van 13.30 uur tot 16.30 uur) kan men op 27 september a.s. terecht in de Showroom van Tiny Toy Cars, aan de Mijlweg no. 11b. (Naast Texaco De Geus.)

Tiny Toy Cars is een (web)winkel gespecialiseerd in modelauto's. Voor meer informatie: www.tinytoycars.com





Ingezonden persbericht