Nederlandse Vereniging van Journalisten

Terug naar nieuwsovericht

Nacht van de Journalistiek
(31 juli 2008)

Staat 27 september al omcirkeld in je agenda? Dan is namelijk de tweede editie van de Nacht van de Journalistiek. Ook dit jaar kun je weer van alles verwachten...

Wat denk je bijvoorbeeld van speeddaten met bekende hoofdredacteuren? Presenteer jezelf in een paar minuten op je best en wie weet ga jij met een contract op zak naar huis.

Er zijn workshops over onder meer het schrijven van een boek, presenteren voor televisie, succesvol freelancen, portretfotografie, buitenlandcorrespondentie en interviewtechnieken. Een buitenkansje, want normaal gesproken zijn er nooit zoveel verschillende masterclasses op een avond.

De Nacht wordt sowieso een grappige happening dit jaar, want cabaretier Raoul Heertje, bekend van Dit Was Het Nieuws, is van de partij. Bij hem weet je maar nooit wat er gaat gebeuren en dat is juist het leuke van deze stand-upper. Oefen maar alvast op het bedenken van hilarische koppen bij de grote nieuwsfeiten van dit moment...

Houd voor meer nieuws je mailbox in de gaten. De Nacht van de Journalistiek wordt 27 september gehouden in de studio's van RTV Utrecht, in Utrecht. We hopen je dan te zien!

Vriendelijke groeten,

NVJ Vers in de Pers