Ingezonden persbericht


Persbericht
September 2008

Saxon Motorcycles Europe heeft dealer in België
Open deur dagen op 27 en 28 september

Saxon Motorcycles Europe heeft een officiële dealer in België. Vanaf heden zijn de Europese Saxon modellen Warlord en Firestorm ook in België te koop. De showroom is nabij Leuven.

Saxon Motorcycles Europe is verheugd, de eigenaren reageren: "Het is fantastisch om nu ook in België een professionele dealer op een schitterende locatie te hebben" aldus Rinke Andringa. "Hierdoor zijn zij uitstekend in staat de emotie, die deze custom motoren te weeg brengt, delen met de consument" licht Frank Vermeulen toe.

Om iedereen direct gelegenheid te geven de motoren en de shop te bezoeken, houdt Saxon België op 27 en 28 september Open Deur Dagen. Iedereen is van harte welkom om de Saxon modellen te bekijken.

Saxon Motorcycles Europe heeft in februari 2007 de Europese Type goedkeuring voor haar beide modellen Firestorm en Warlord behaald. Zij voldoen hiermee aan de strenge Europese eisen op het gebied van veiligheid, emissie en geluid. De motoren kunnen door de dealer direct op kenteken gezet worden. Binnenkort wordt er een nieuw model, de Henchman, gepresenteerd. Deze zal tevens aanwezig zijn tijdens de open deur dagen.

De Belgische dealer gaat in de toekomst ook de kledinglijn van Saxon voeren.

Algemene informatie over Saxon Motorcycles Europe en de Warlord en FireStorm is te vinden op internet via www.SaxonMotorcycles.eu of op www.saxonmotorcyclesbelgium.be.

Saxon Motorcycles Belgium
Gert Strauwen
Leuvensesteenweg 292
3390 Tielt-Winge
GSM: +32-487-762917
Fax +32-16 444 413

Voor meer informatie, foto's en vragen neem contact op met: Saxon Motorcycles Europe
Rinke Andringa
info@saxonmotorcycles.eu
Tel: +31-6-52360038

---- --