500 euro voor KinderenKankervrij op Heideloop Landgraaf


LANDGRAAF, 20080511 -- Op 10 mei 2008 hebben Francesco van Ooyen en Sergio Franssen van de Ronde Tafel 196 Gravenrode Landgraaf dankbaar een bedrag van 500 euro in ontvangst mogen nemen van Peter Borsdorf van Running for Kids.

Dit bedrag wordt tijdens een spetterend feest tezamen met andere opbrengsten op 27 September 2008 aan de Stichting Kinderen Kankervrij overhandigd. Stichting KiKa werkt aan onderzoek waarmee de zeven Nederlandse Kinderkankercentra versneld therapieën beschikbaar willen maken voor een betere behandeling en genezing van kinderkanker. Minder pijn en strijd. En meer genezing en kwaliteit.
Op 10 mei 2008 werd de jaarlijkse Heideloop voor de 29ste keer georganiseerd door de Sport en Trimclub Brunssumerheide. Een van de vaste deelnemers is Peter Borsdorf. Peter Borsdorf schenkt al voor de 486ste maal een bedrag van ten minste ¤500,- aan een goed doel dat in relatie staat met kinderen. Hiervoor collecteert hij iedere hardloopwedstrijd en is hij er trots op belangeloos deze bedragen te sponsoren aan goede initiatieven. Zijn permanente actie heet Running for Kids.
De Tafelronde Gravenrode is een vereniging die onderlinge vriendschap bevordert, die tegelijkertijd stimuleert dat verdeelde kennis, verschillende ervaringen en diverse meningen veelvuldig onder elkaar worden uitgewisseld en die zodoende bijdraagt aan de ontwikkeling en ontplooiing van al haar leden.





Ronde Tafel Gravenrode