Nederlandse Lana Wolf werkt met de top van New Yorkse muziekscene


NEW YORK, 20080809 -- Wat hebben de New Yorkse Camus Celli, Paul Conte en Dave Kutch gemeen, behalve dan dat ze muziek produceren, schrijven en masteren voor wereldsterren als: Alicia Keys, Gavin DeGraw, Tina Turner, Chaka Khan, Rod Stewart, Whitney Houston, Kelly Clarkson, Sarah McLachlan, Rod Stewart, Iron Maiden etc.? Ze werken ook voor Lana Wolf uit Wezep! Eergisteren is haar nieuwste single 'Letting Go' uitgekomen.

[foto Lana Wolf] Lana begon haar muzikale carrière al op tienjarige leeftijd. Vanaf dat moment is muziek en zingen haar vurige passie en is het haar wens geweest, om zelf prachtige muziek uit te brengen, maar kon ze nog niet de juiste partners vinden om dat mee te doen. Uiteindelijk kwam ze uit bij Camus Celli en Paul Conte in New York. Ze trok de stoute schoenen aan en vloog alleen naar New York, voor de eerste besprekingen en opnames.

Op dit moment wordt er nog hard gewerkt aan het album, maar de eerste single ('Letting Go') van het album is een feit en de single was al te horen op Radio 3FM, KX Radio en regionale stations.

In september reist Lana weer af naar New York en Camus Celli komt begin oktober voor Lana's promotie naar Nederland.

Het album wordt gemastered door niemand minder dan Dave Kutch (The Mastering Palace, New York). Dave werkt behalve met Lana ook met Alicia Keys.

Vlak voordat het theaterseizoen begint, komt de 2de single uit.
Vanaf januari 2009 vervult Lana een van de hoofdrollen bij "The Rockopera in Concert" van het "Orkest Koninklijke Luchtmacht". Voor die tijd verzorgt ze nog het voorprogramma van de Engelse show "The Queen Spectacular".

Meer: www.lanawolf.nl