Jouw dromen leven: willen, durven én... doen


Tweedaags succes-seminar in Nibbixwoud

NIBBIXWOUD, 20080914 -- Een riant inkomen, een blakende gezondheid, intens gelukkig zijn, een intieme relatie en succes op zakelijk en persoonlijk vlak. Wie wil dat niet? Veel mensen menen dat je dromen verwezenlijken te maken heeft met geluk. Tijdens het tweedaagse seminar `Jouw Droom Leven' rekenen de succestrainers Ron de Joode en Jacqueline Portegies af met dit vooroordeel. "Iedereen kan zijn dromen gaan leven. Het is puur een kwestie van willen, durven en... doen!"

Ieder mens droomt ervan om zijn doelen te bereiken en dromen te verwezenlijken. Dat kunnen hartewensen, verlangens of doelstellingen zijn op het gebied van relaties, gezondheid, sport, liefde, vriendschap, ontspanning of business. Ten onrechte denken mensen dat het waarmaken van je dromen een lastig of moeilijk pad is. Sommigen roepen dat zij geen geld hebben om cadeaus voor zichzelf of hun vrienden te kopen, anderen denken dat alleen uitverkorenen succes hebben. "Onzin", vinden Ron de Joode en Jacqueline Portegies. "want als je weet wat je werkelijk wilt, is het eenvoudig om je doelen te bereiken. Het is een kwestie van willen, lef hebben, actie ondernemen en kiezen. Maar vooral van bewustzijn."

Succestrainers
De succestrainers Ron de Joode en Jacqueline Portegies hebben hun sporen in het trainingsvak verdiend. De Joode geeft al jaren businesscoaching en trainingen op het gebied van tekstschrijven en timemanagement. Ook is hij in het bezit van het internationale trainersdiploma PRIME van Junior Chamber International en twee diploma's Neuro Linguistic Bodywork (NLP en emotioneel lichaamswerk). Portegies is gespecialiseerd in trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, succesmanagement en voeding. Ook is zij de bedenker van `Maak Je Dromen Waar'. "Ik heb tijdens een pilot tientallen mensen de basisprincipes van dromen manifesteren geleerd. Nu gaan we meer verdieping in de materie aan brengen."

Blokkades doorbreken
In de nieuwe training leren de deelnemers hoe zij al hun dromen kunnen waarmaken. "Heel veel mensen laten zich afremmen door bijvoorbeeld faalangst, gebrek aan zelfvertrouwen, pijn en verdriet. In onze training laten we zien hoe je met eenvoudige technieken die emotionele blokkades kunt doorbreken, zodat de weg vrijgemaakt wordt om jouw dromen te gaan leven", vertelt De Joode. Samen met Portegies reikt hij de deelnemers een simpel stappenplan aan om te komen tot succes. "Noem het de sleutel tot jouw mega-succces", vult Portegies aan. "Wij begeleiden de deelnemers zodanig, dat ze nog binnen de 48 uur van ons seminar hun eerste droom kunnen realiseren."


Seminar
Het tweedaagse seminar, met alle geheimen om gemakkelijk en snel je dromen waar te maken, vindt plaats op zaterdag 27 september (10.00-22.00 uur) en zondag 28 september (10.00-17.00 uur) in een landschappelijk gelegen, sfeervolle boerderij in Nibbixwoud. De kosten voor de snelste twintig beslissers bedragen 199 euro per persoon (in plaats van 425 euro).

Voor meer informatie: www.jouwdroomleven.nl.





ingezonden persbericht