Albert West in Ahoy


Terug van nooit echt weggeweest

DEN HAAG, 20080927 -- Stichting H&H Revival Events is blij dat ook Albert West een optreden komt verzorgen tijdens het evenement. "De line up wordt steeds beter en we zullen binnenkort nog een aantal sterke acts bekend maken, het wordt dus echt een mooi muzikaal overzicht van de jaren 80", aldus de voorzitter van de stichting. 4 maart 2009 dan is het zover, "Revival of the 80's" in de Ahoy te Rotterdam.

Zanger/presentator/radio- en televisiemaker Albert West weet al meer dan drie decennia de 'harten' van jong en oud aan zich te binden. Als zanger van de Shuffles scoorde hij met 'Cha la la, I need you' een wereldhit (5.000.000 exemplaren), een lied dat altijd, ook tijdens optredens, aan hem verbonden zal blijven. Als solozanger treft men bij Albert tijdens zijn optreden een feest van herkenning aan, wat niet zo moeilijk is als je meer dan 30 hits achter je naam hebt staan.

In de jaren 80 scoorde West onder andere met de door Martin Duiser geproduceerde plaat "Don't Say You Leave This Summer" een hit, ook de song "Hot Havannah Nights" wordt er één. Natuurlijk is er ook nog de samenwerking met Albert Hammond en samen scoren zij met de hit "Give a little love".
Ook de samenwerkingen met Tony Christie (Amerillo) & Bryan Hyland (Itsy Bitsy Teenie Weenie)leveren hits op.

In 2009 zit Albert West 35 jaar in het vak.

Voor meer info kijkt u op de website www.revivalofthe80s.com





ingezonden persbericht