Ingezonden persbericht

+++ PERSBERICHT +++

Zaterdag 27 september bij Wesseling in Delft

Moulin Rouge, de disco party voor 30+

Er is altijd wel een goede reden te verzinnen om een avond helemaal uit je dak te gaan. Net jarig geweest? Een stapavondje met collega's? Of heb je gewoon zin in een hele leuke avond uit? Moulin Rouge is een éénmalig feest dat je echt niet mag missen! Dit spetterende Delftse discofeest op zaterdag 27 september is vooral bedoeld voor iedereen van boven de 30. Discoliefhebbers die niet meer tussen het 'grut' van 18 op de dansvloer willen staan...

Deze derde party in de serie Four Seasons Disco Fever Delft, met de beste keus uit de disco en rockmuziek uit de jaren 70, 80 en 90, staat onder de muzikale supervisie van dé Delftse deejay DJLuuk.NL. Moulin Rouge wordt gehouden in de prachtige grote zaal van Club Wesseling aan de Houttuinen 26 in Delft, direct naast NS Station Delft. "Het bleek op 28 juni dat er veel mensen zijn van boven de 30 ook nog graag eens een leuk avondje uitgaan", zegt DJLuuk.NL. "Toen was Midsummer White en dat was echt geweldig. Moulin Rouge wordt ongetwijfeld ook weer een knaller!"

De kaarten voor deze party met kledingvoorschrift rood en zwart zijn te krijgen bij Henny Hogervorst van sportschool BodyLine, Het Kaartenhuis aan het Heilige Geestkerkhof en bij DJLuuk.NL, via een mailtje naar info@djluuk.nl. In de voorverkoop kosten ze 9 euro (bij Het Kaartenhuis plus ¤ 1,00 servicekosten), aan de zaal 12,00. Wees er wel snel bij, want op=op en vol=vol. De zaal is te vinden aan de Houttuinen 26. Je kunt er gratis parkeren.