Ingezonden persbericht


Bijzonder sportcentrum naast Euroscoop

Health Club el futUro is open

Tilburg Zuid is een bijzonder fitnesscentrum rijker. Komend weekend opent Health Club el futUro haar deuren tijdens een feestelijk openingsweekend. Een sportcentrum met een schitterend interieur, een vooruitstrevende begeleiding en een gemoedelijke sfeer.

Health Club el futUro is gelegen naast het bioscoopcomplex van Euroscoop en biedt een keur aan faciliteiten. Zo kunnen sportievelingen deelnemen aan verschillende groepslessen, is het fitnessaanbod heel breed en is er een heerlijk rustgevend saunacomplex. "Met ondersteunende faciliteiten als kinderopvang, fysiotherapie en een sfeervolle lounge hebben wij voor elk wat wils", zegt clubmanager Kim Doomen. "Wij nodigen mensen daarom uit om el futUro eens te komen uitproberen. Gratis natuurlijk."

Door de ligging op recreatiepark Nieuw Stappegoor is el futUro goed bereikbaar en beschikt het centrum over ruime, gratis parkeergelegenheid. "Deze faciliteiten en voorzieningen gecombineerd met de onderscheidende begeleiding en het unieke beloningssysteem voor trouwe leden, maken van Health Club el futUro een bijzonder sportcentrum", stelt Kim Doomen.

Health Club el futUro viert komende zaterdag en zondag feestelijk haar openingsweekend. Van 10.00 tot 15.00 uur bent u van harte welkom voor een rondleiding, demonstraties of een glaasje champagne. Health Club el futUro is gevestigd aan de Professor Goossenslaan 22 in Tilburg, telefoonnummer 088-2247647.



Ingezonden persbericht