Protestantse Kerk in Nederland


JOP WAKE UP CALL 2008

zo 28 september 2008
Als officiële start van het nieuwe jeugdwerkseizoen organiseert JOP, de jeugdorganisatie van de Protestantse Kerk, het jongerenevenement WAKE UP CALL.

Ook met dit evenement wil JOP jongeren aanzetten om op zoek te gaan naar wat geloven voor hen betekent. Deelnemers kunnen inspiratie opdoen voor het nieuwe seizoen en genieten van artiesten, zoals JIM, 4real, DJ Rob van Rossum en André Accord. WAKE UP CALL wordt gepresenteerd door Regina Romeijn.

Onderdeel van WAKE UP CALL is Wake Up Dance, een danswedstrijd voor jongerengroepen in en om de kerk. Een groep die kans wil maken op een plaats in de finale tijdens WAKE UP CALL, mag een filmpje van een eigen optreden mailen naar joppkn@hotmail.com
, of een dvd of cd-rom sturen naar JOP, t.a.v. Wielie Elhorst, Postbus 8504, 3503 RM Utrecht. Rond 1 september 2008 wordt bekendgemaakt welke drie groepen in de finale staan. Hoofdprijs is een clinic van een professionele danser.

Voor de JOP-coaches is er van 13.30-15.45 uur een speciaal programma met twee workshops en een presentatie. Daarvoor en daarna is er ruim de gelegenheid ook nog iets mee te pikken van het programma voor de jongeren op de Ocean Diva.

Het evenement vindt plaats op 28 september 2008 van 13.00-17.00 uur op de Ocean Diva, een boot die speciaal voor de gelegenheid wordt afgemeerd voor de Erasmusbrug in Rotterdam. Meer informatie: tel. (030) 880 15 03, e.oudenes@jop.nl, www.jop.nl.

JOP
JOP is de jeugdorganisatie van de Protestantse Kerk. JOP is een beweging van, door en voor kinderen en jongeren in en rond de Protestantse Kerk. JOP wil hun de ruimte en mogelijkheden bieden om op eigen wijze uiting te kunnen geven aan wat geloven voor hen betekent, door middel van evenementen en andere bijeenkomsten, materialen en internet. De beweging bestaat uit KIDS (8 tot 12 jaar) en YOUNG (12 tot 22 jaar). Met COACH ondersteunt JOP zowel begeleiders van deze kinderen en jongeren als de gemeente als geheel, door middel van materialen, training en korte en langlopende adviestrajecten.