Persbericht

Double-Take® Software breidt workload beveiligingsoplossingen uit door toevoeging van Double-Take® voor Linux

~ Double-Take draait nu op de twee snelst groeiende platformen ter wereld ~

Brussel, 29 september, 2008 Double-Take Software (NASDAQ: DBTK), een toonaangevend infrastructuur softwarebedrijf, introduceert een disaster recovery en high availability data replicatieproduct dat compatibel is met Linux. Met Double-Take® voor Linux vergroot het bedrijf de lijn infrastructuur softwareproducten. Het versterkt Double-Take Software s aanwezigheid op verschillende platformen doordat het meer klanten kan bedienen met verschillende besturingssystemen. Dit vergroot de mogelijkheden om Double-Take te gebruiken voor hun disaster recovery en data replicatie-oplossingen.

Double-Take voor Linux is nu al beschikbaar en biedt klanten:


- Asynchrone, continue replicatie op byteniveau
- Hardware-onafhankelijke oplossingen

- Open-file spiegeling en replicatie

- Ongelimiteerde replicatie op afstand

- Geautomatiseerde failover

- Geplande replicatie

- Gecentraliseerde back-upondersteuning

Het beschermen van workloads in iedere server-omgeving is essentieel voor het beheer van de bedrijfskritische gegevens die vandaag de dag de meest competitieve en innovatieve bedrijven draaiend houden , stelt Bob Roudebush, director of solutions engineering bij Double-Take Software. Door de aanvulling van Double-Take voor Linux aan onze productlijn bieden we klanten Double-Take s betrouwbare workload-bescherming op diverse platformen zoals Microsoft®, VMware® en Linux®.

Het belangrijkste is dat Double-Take Software simpelweg snel en probleemloos werkt , zegt Rich Arsenault, manager IT operations bij F5. We gebruiken Double-Take op veel platformen, onder andere ook op onze Linux-server. Het was gemakkelijk te installeren en moeiteloos te beheren. Dit is het belangrijkste kenmerk van ieder product van Double-Take. Mijn beheerders hoeven niet in de gaten te houden hoe Double-Take onze servers beschermt waardoor ze zich kunnen richten op andere belangrijke zakelijke activiteiten.

Kijk voor meer informatie over Double-Take voor Linux, inclusief een complete lijst met toepassingen, op: http://www.doubletake.com/products/linux/default.aspx

(285 woorden)