Care4ict en Magma IT Solutions tekenen contract voor SAP Healthcare BI


Sittard-Geleen / Uitgeest, 20080929 -- Care4ict en Magma IT Solutions hebben een contract ondertekend voor de levering en implementatie van de template myProfits Healthcare BI. De template zal uitgerold worden naar de drie ziekenhuizen waarvoor Care4ict momenteel werkzaam is. Het betreft in deze het Rode Kruis ziekenhuis, het Waterlandziekenhuis en het Ziekenhuis Amstelland.

De contacten tussen Care4ict en Magma dateren van begin 2008. Magma IT Solutions had de template reeds bij het HagaZiekenhuis geïmplementeerd. Care4ict zocht naar een oplossing voor diverse rapportages en heeft een referentiebezoek bij het HagaZiekenhuis gedaan. Care4ict zag meteen de mogelijkheden en heeft de template aan haar klanten voorgelegd. Deze zagen ook daar direct de meerwaarde van de door Magma ontwikkelde template.

Dhr. Aad F. Storm, Algemeen Directeur Care4ict, hierover:

"Eigenlijk kenden we Magma IT Solutions nog niet. Bij het HagaZiekenhuis zijn wij hen voor het eerst tegengekomen. Dat was een prettige kennismaking.... De myProfits Healthcare BI template voorziet in de aspecten die wij en met name onze klanten belangrijk achten: rapportages over Verrichtingen, Facturatie, Productieparameters, Onderhanden werk, Zorgprofielen en DBC kostprijzen. Een bijkomend voordeel is dat het gaat om een template. Dit betekent dat ongeveer 90 procent van de oplossing meteen te gebruiken is. De resterende 10 procent zijn klantspecifiek en worden op verzoek per ziekenhuis aangepast. De template zorgt derhalve enerzijds in een volledige functionaliteit en anderzijds in een zeer snelle implementatie. Dat myProfits Healthcare BI reeds eerder was geïmplementeerd geeft een stuk zekerheid. Het ligt derhalve voor de hand dat Care4ICT deze template ook aan toekomstige SAP klanten zal aanbieden. Wij hebben veel vertrouwen in Magma IT Solutions en bekijken momenteel ook de mogelijkheden voor samenwerking in een ander verband. Uiteraard zal er naast de "techniek" (template) door Care4ict veel aandacht zijn voor de processen in de ziekenhuizen. Zodat met name het borgen en uitfaseren van de bestaande werkzaamheden zorgvuldig en professioneel door Care4ict zal worden ondersteund`'.

"Magma is zeer blij met de keuze van Care4ict voor myProfits Healthcare BI. Dit is voor ons het bewijs dat de gekozen oplossingsrichting voor de betreffende rapportagedoeleinden de juiste is. Verder leveren we via Care4ict indirect onze producten aan drie SAP ziekenhuizen! Het contact met Care4ict is erg prettig en de implementatie verloopt voorspoedig. Er is een gezonde basis gelegd voor verdere samenwerking", besluit Rob Smeets, sales manager Healthcare Magma IT Solutions.

Over Care4ict
Care4ict ondersteunt ziekenhuizen op het gebied van ICT. Care4ict heeft zich gespecialiseerd in SAP- toepassingen, SAP-systemen en koppelingen met de overige systemen. Daarnaast beseft Care4ict dat het voor u van groot belang is om up-to-date te blijven. Care4ict denkt actief met u mee over ICT-investeringen voor de komende jaren. Als strategisch partner in de zorgsector bieden we professioneel ICT-beheer. Care4ICT is gecertificeerd SAP Customer Competence Center.

Focusgebieden:
ICT-Oplossingen, ICT en SAP Expertise, Projecten en Beheer.
www.care4ict.nl

Over Magma IT Sulotions
Als SAP consultancy organisatie heeft Magma een unieke focus en specialisatie. Sinds de oprichting in 1997 heeft Magma IT Solutions zich gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van SAP ERP oplossingen bij grote en middelgrote ondernemingen. Magma is met ruim 120 eigen medewerkers een serieuze speler op de (inter)nationale SAP markt. Ieder jaar is een gezonde omzet, personeels- en winstgroei gerealiseerd en deze lijn zet zich onverkort door. Magma heeft kantoren in Geleen, Den Bosch, Capelle a/d IJssel en Apeldoorn.


Focusgebieden:
SAP Financials, SAP Logistics, SAP HCM, SAP Business Intelligence, SAP Techniek en SAP Beheer. Daarnaast zijn er duidelijke keuzes gemaakt in diverse branches: Onderwijs en Healthcare. www.magma-it.nl