Gemeente Schiedam


September

De Rekenkamercommissie Schiedam-Vlaardingen vergadert

24 september 2008

De Rekenkamercommissie vergadert op 30 september a.s. in het Stadskantoor van de gemeente Schiedam, aanvang 19.30 uur. Een groot deel van de vergadering is ingeruimd voor het door de commissie voorgenomen onderzoek naar de revitalisering (verbeteren) van de binnenstad.

De planning van de andere onderzoeken (zoals re-integratie en onderwijsachterstandenbeleid) zal ook worden besproken. Als u de vergadering wilt bijwonen is dat natuurlijk mogelijk. Wilt u daarover de secretaris informeren (voor gegevens, zie onderaan dit bericht)? Dit met het oog op de faciliteiten.

Onderzoeksonderwerpen
De Rekenkamercommissie gaat zich in de komende tijd bezinnen op het onderzoeksprogramma voor 2009. Heeft u een idee voor een onderzoek of wilt of nadere informatie over het werk van de Rekenkamercommissie, de secretaris is graag bereid u te helpen: telefoon 010-2191045 of e-mail j.pegtel@schiedam.nl
Op de website van de gemeenten Schiedam en Vlaardingen (www.schiedam.nl of www.vlaardingen.nl) kunt u nadere informatie inwinnen en de agenda van de vergadering inzien. Klik hier voor meer informatie.