Politie Gelderland-Zuid

Onderzoek Hurwenen in Opsporing Verzocht

Hurwenen, 29-09-2008 o Dinsdag 23 september startte de politie een onderzoek nadat die nacht drie slachtoffers werden aangetroffen bij een brand in een woning aan de Wielewaallaan in Hurwenen. Twee van de drie slachtoffers waren overleden en een derde slachtoffer zwaar gewond. Opsporing Verzocht gaat hier aandacht aan besteden.

Onderzoek
De 52-jarige vader en zijn 23-jarige zoon zijn diezelfde dinsdagnacht om het leven gebracht door een vuurwapen. Het derde slachtoffer, een 47-jarige man uit Hellevoetsluis ligt nog steeds in kritieke toestand in het ziekenhuis. Met deze informatie is de politie met ruim 15 rechercheurs een grootschalig onderzoek gestart. Forensisch Technisch onderzoek zal zeker niet voor dinsdag worden afgerond in en rond de woning van de vader en zoon aan de Wielewaallaan in Hurwenen. De Wielewaallaan zal naar verwachting tot dinsdagavond nog zijn afgezet voor onderzoek.

Opsporing Verzocht
Dinsdagavond gaat het onderzoeksteam een getuigenoproep via Opsporing Verzocht plaatsen. Het programma besteedt die avond meer aandacht aan het misdrijf in Hurwenen. De uitzending is dinsdagavond 30 september te zien op Nederland 1 van 21.45 tot 22.35 uur. De herhaling is op woensdag 1 oktober om 13.20 uur op Nederland 2. (13)

Zie ook eerdere berichtgeving:
Twee dodelijke slachtoffers bij brand in woning Politie is grootschalig onderzoek gestart
Politie zoekt getuigen misdrijf Hurwenen
Identiteit slachtoffers bekend

Laatst gewijzigd 29-09-2008 11:42 | © Regio Gelderland-Zuid |