Benefit breidt werkgebied uit naar regio Zuid Nederland

30/09/2008 08:00

Benefit

Eindhoven, 30 september 2008 - Inkoopadviesbureau Benefit, gevestigd in Amsterdam, opent per 1 oktober een tweede vestiging in Eindhoven. Met de opening van deze vestiging gaat een lang gekoesterde wens in vervulling van de twee directeuren van Benefit, Frank van der Heijden en Geert Mathijssen.

De vraag naar de dienstverlening van Benefit heeft zich de laatste jaren flink uitgebreid, met als speerpunt de Randstad. Benefit herkent daarnaast een groeiende markt voor haar dienstverlening in regio Zuid Nederland. Immers, een kwalitatief goede, innovatieve invulling van tijdelijke (tactisch/strategische) inkoopondersteuning is in geheel Nederland schaars voorhanden. Een aantal zeer vooraanstaande partijen in het Zuiden van Nederland mag Benefit al tot haar klantenportfolio rekenen.

"Naast het beter en intensiever bedienen van onze bestaande en ook nieuwe klanten in de regio, verwachten we ook meer continuïteit te bieden in opdrachten binnen de regio voor in Benefit geïnteresseerde inkoopprofessionals. Het ligt dus voor de hand dat ook inkoopprofessionals in de regio, zich aangetrokken zullen voelen tot Benefit", aldus Geert Mathijssen.

Benefit gaat zich vestigen in het hoofdkantoor van TMC Group, gevestigd op Flight Forum, nabij Eindhoven Airport. Tijdens een bespreking tussen beide directies kwamen de ambities van Benefit voor een vestiging in regio Eindhoven aan bod. De keuze voor een kantoor in het pand van TMC was snel gemaakt. Per 1 oktober worden bestaande en nieuwe klanten van Benefit in deze regio bediend vanuit het nieuwe kantoor.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.benefit.nl