Amsterdam RAI

Meer educatie en netwerkmogelijkheden op Aquatech Amsterdam 2008

07 feb 2008

Aquatech Amsterdam 2008, âs werelds meest toonaangevende vakbeurs op het gebied van proces-, drink- en afvalwater, biedt bezoekers en exposanten van de beurs wederom extra netwerkmogelijkheden en toegankelijke educatieve sessies. Een AquaStage is een half open podium op de beursvloer, ontwikkeld om diepgaande kennisoverdracht te stimuleren. Exposanten van Aquatech Amsterdam 2008 krijgen hiermee de gelegenheid om nog meer uit hun beursdeelname te halen. Bezoekers zullen tijdens hun bezoek op efficiënte wijze hun vakkennis kunnen vergroten.

Een AquaStage biedt een unieke mogelijkheid voor het uitwisselen van informatie. AquaStages bieden ruimte voor gerichte thematische workshops, productpresentaties, technologie presentaties, lezingen van toonaangevende professionals en presentaties in het kader van de Aquatech Innovation Award. Er worden drie AquaStages ingericht op de beursvloer, ieder verbonden aan een specifiek onderwerp:

De AquaStage Waterbehandeling & Point of Use

De AquaStage Transport & Opslag

De AquaStage Meet- en Regeltechniek

Naast de AquaStages biedt Aquatech Amsterdam ook de IWA congressen, waarmee de beurs een inhoudelijk kwalitatief hoogwaardig programma presenteert. Meer informatie over het programma is te vinden op www.aquatechtrade.com


**********

Over Aquatech
Aquatech is een portfolio met de meest toonaangevende vakevenementen ter wereld op het gebied van proces-, drink- en afvalwater technologie. Het beursprogramma biedt een compleet overzicht van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van waterbehandeling, transport & opslag, procescontrole & -automatisering en Point of use. Aquatech richt zich op professionals van alle terreinen van de waterindustrie en trekt beleidsmakers, specialisten en andere partijen aan die de technologie in de praktijk toepassen. Meer informatie vindt u op www.aquatechtrade.com.

De Aquatech kalender:

WQA Aquatech USA 2008: 25-28 maart 2008, Las Vegas (NV), VS

Aquatech China: 21-23 mei 2008, Shanghai, China

Aquatech Amsterdam: 30 september-03 oktober 2008, Amsterdam, Nederland

Aquaterra, Wereldforum over de Ontwikkeling van Delta- & Kustgebieden: 10-12 februari 2009, Amsterdam, Nederland


*