Onderbouwwastafels voor Renova Nr. 1 Plan


MAASTRICHT, 20080930 -- De succesvolle badkamerserie Renova Nr. Plan van Keramag is uitgebreid met twee aantrekkelijke onderbouwwastafels met een actueel rechthoekig design. Opvallende kenmerken zijn de gecentreerde afvoer en de traditionele kraanbank. De producten zijn specifiek ontwikkeld voor de projectenmarkt.

De nieuwe wastafels zijn leverbaar in twee afmetingen, met de binnenmaten 50x38 of 46x35 cm. Bij de berekening van de buitenmaten moet steeds 6 cm bijgeteld worden. De diepte van de waskom is met ca. 13,5 cm conform de gangbare standaard op de markt. De geslepen randen zorgen voor een naadloze verwerking. De eigentijdse vormtaal levert, met name bij toepassing van wastafels op rij, voor een tijdloos moderne sfeer in de sanitaire ruimte. De nieuwe wastafels zijn vanaf eind september leverbaar in de standaard keramiekkleuren wit en pergamon. Optioneel zijn de wastafels uit te voeren in het vuilwerende keramiekglazuur KeraTect. Ook is het mogelijk de onderbouwwastafels te laten voorzien van wit glazuur aan de buitenkant.

Omdat de afvoer gecentreerd in het midden is geplaatst, kunnen de wastafels ook 180 graden gedraaid gemonteerd worden. Daarmee wordt het overloopgat - dat normaal gesproken aan het oog van de gebruiker onttrokken is - zichtbaar aan de wandzijde.

Ook nieuw in het Renova Nr. Plan-assortiment is een sifonkap voor de fontein. Zoals alle wastafels in de serie kan nu ook de 50 cm grote fontein met dit aantrekkelijke element worden afgerond. Ook reeds geĂŻnstalleerde fonteinen kunnen achteraf alsnog probleemloos worden voorzien van de sifonkap.

Met deze toevoegingen wordt de veelzijdige inzetbare Renova Nr. 1 Plan serie verder gecompleteerd. De combinatie van het moderne, trenddesign, de hoogwaardige kwaliteit, de buitengewone assortimentsbreedte en de uitgesproken gunstige prijsstelling maken de serie tot een aantrekkelijke keuze. Renova Nr. 1 Plan is een gewaardeerde serie onder sanitairspecialisten, projectontwikkelaars, architecten en investeerders.

Actueel rechthoekige onderbouwwastafels / Gecentreerde afvoer / Naar wens leverbaar met glanzende glazuurlaag / Uitbreiding van het assortiment voor sanitaire ruimten in openbare en zakelijke ruimten / Moderne, tijdloze vormtaal en hoge gebruikswaarde met gunstige prijsstelling / Nieuwe sifonkap voor 50 cm fontein /





Ingezonden persbericht