Keyware


Investeerders zetten converteerbare obligatielening om in aandelen Keyware

Eigen vermogen stijgt met 3,8 miljoen euro.

Brussel, België 30 september, 2008 Keyware Technologies (EURONEXT Brussel: KEYW), een vooraanstaande leverancier van oplossingen voor elektronisch betalen, getrouwheidssystemen, identiteitstoepassingen en daaraan verwant transactiebeheer, kondigt aan dat alle partijen die op 18 september 2008 intekenden op de converteerbare obligatielening van Keyware Technologies, hebben beslist om deze integraal om te zetten in aandelen Keyware Technologies.

De investeerders converteren samen 3.858.438. Hierdoor neemt het eigen vermogen van de vennootschap toe met 3.858.438, en dalen de schulden m.b.t. de obligatielening met eenzelfde bedrag.

Door toepassing van de algemene voorwaarden van de conversie worden 11.063.215 nieuwe aandelen Keyware Technologies gecreëerd. De notering van deze aandelen op de beurs zal aangevraagd worden bij Euronext.

Stéphane Vandervelde, CEO Keyware Technologies : De beslissing van de investeerders om deze obligatielening te converteren in aandelen van Keyware Technologies onderschrijft hun langetermijnvisie m.b.t. de vennootschap en haar activiteiten. Tegelijk versterkt het eigen vermogen van de onderneming met 3,8 miljoen euro. Dit zijn belangrijke signalen naar de financiële markt, onze handelspartners en klanten.

Over Keyware

Keyware (EURONEXT Brussel: KEYW) is een vooraanstaande leverancier van oplossingen voor electronisch betalen, getrouwheidssystemen, identiteitstoepassingen en daaraan verwant transactiebeheer. Keyware is gevestigd in Zaventem, België en meer informatie is beschikbaar op www.keyware.com.

Voor bijkomende informatie, contacteer :

Mr. Stéphane Vandervelde

President & CEO

Keyware Technologies

Tel: +32 (0)2 346.25.23

ir@keyware.com

www.keyware.com

copyright © 2006 Keyware

Powered by devcreator Privacy Policy