Deelgemeente IJsselmonde Rotterdam

Opening sportactiviteit Sportdorp

Vrijdag 3 oktober

Officiële opening van de door jongeren bedachte sportactiviteit in Sportdorp (bij speeltuin Varkenoord, Van Lieshoutstraat 20) met een 5 tegen 5 toernooi. Om 19.15 uur verricht Nurten Karisli, portefeuillehouder Jeugd en Jongeren de openingshandeling.

Kinderen en jongeren uit de wijk Sportdorp kunnen sinds begin augustus elke maandag, donderdag en vrijdag van 19.00 tot 21.00 uur sportief bezig zijn op het terrein van speeltuin Varkenoord aan de Van Lieshoutstraat 20. Bijvoorbeeld voetballen, tennis, een dansclinic etc. Een sportbuurtmedewerker zorgt voor de materialen.

Initiatief jongeren
De jongeren hebben zelf het initiatief genomen voor deze nieuwe activiteit. De deelgemeente IJsselmonde heeft Sport & Recreatie opdracht gegeven dit te organiseren en speeltuin Varkenoord bereid gevonden om hun locatie ter beschikking te stellen.

Jongeren die vragen hebben over de activiteiten of een goed idee, kunnen contact opnemen met Jaco van der Heijden van Sport & Recreatie, (010) 479 82 11, jaco.vanderheijden@ijsselmonde.rotterdam.nl