Gemeente Binnenmaas

Concept 'Procedureverordening voor advisering tegemoetkoming in planschade'

Op 23 september 2008 heeft het college van burgemeester en wethouders het concept procedureverordening voor advisering tegemoetkoming in planschade gemeente Binnenmaas 2008 als beleidsregel vastgesteld. In het concept worden regels gegeven over de aanwijzing van een adviseur bij de behandeling van een verzoek om tegemoetkoming in planschade en de wijze waarop deze tot een advies komt.

De beleidsregel treedt met terugwerkende kracht tot 1 juli 2008 in werking en ligt voor een ieder kosteloos ter inzage bij het servicecentrum Ruimte en Groen van de afdeling Ruimtelijke Zaken in het gemeentehuis. Tegen betaling van de legeskosten kunnen kopieën worden verstrekt. Tevens kunt u het concept procedureverordening voor advisering tegemoetkoming in planschade gemeente Binnenmaas 2008 hier downloaden:

* concept procedureverordening voor advisering tegemoetkoming in planschade gemeente Binnenmaas 2008 download

De beleidsregel zal worden ingetrokken op het moment dat de verordening door de gemeenteraad is vastgesteld en in werking is getreden.

Als u met betrekking tot het bovenstaande nog vragen heeft, dan kunt u contact opnemen met mevrouw L. Molenaar van de afdeling Ruimtelijke Zaken.

gemeentehuis
Sportlaan 22
3299 XG Maasdam

postadres
Postbus 5455
3299 ZH Maasdam

telefoon
078 - 676 44 33

fax
078 - 676 19 58

e-mail
gemeente@binnenmaas.nl