Gemeente De Marne


Dag van de Regio
Twee dagen zwerven over het Hoogeland

Op zaterdag 4 en zondag 5 oktober 2008 zetten bedrijven, instellingen en organisaties hun deuren open. De Dag van de Regio zijn twee dagen van zien en doen, een dag van ontdekken. Want elke deelnemer zet zijn deuren open én biedt u een verrassende activiteit. Schuif aan bij het regionaal tweegangen aanschuiflunch, kijk toe tijdens een demonstratie, luister naar poëtische vertellingen, doe mee een vaarexcursie of probeer het prehistorisch koken eens uit.

Van Appingedam tot Zoutkamp
De deelnemers en hun bedrijven zijn te vinden over het hele Hoogeland. Van Appingedam tot Zoutkamp, in alle acht Noord-Groninger gemeenten kunt u ze tegenkomen. De deelnemers laten u graag zien wat zij in huis hebben. Samen laten zij zien wat Het Hoogeland te bieden heeft. Zij heten u van harte welkom!

Stel zelf uw ontdekkingstocht samen
Kijk op www.dagvanderegio.nl voor een overzicht van de deelnemers en hun activiteiten. Of kijk in de speciale Dag van de Regio-krant die in de week van 22 september huis-aan-huis wordt verspreid. U kunt van tevoren uw tocht samenstellen. Of laat u verrassen door de wat de dag u brengt!

Dag van de Regio is een initiatief van Het Hoogeland op de kaart en wordt mede mogelijk gemaakt door LEADER + en Scholma Druk. Dag van de Regio wordt georganiseerd door Het Hoogelandse Huis.