Binnenkijken! Bij meer dan 1.700 woningen van Garantiemakelaars

30/09/2008 16:21

Rotero Groep

Op zoek naar een nieuwe woning? Kom binnenkijken! Zonder afspraak, zonder makelaar en geheel vrijblijvend. Zaterdag 4 oktober kan het bij meer dan 1.700 woningen tijdens de open huizen route 'Binnenkijken' van Garantiemakelaars. Deze zaterdag kunnen geïnteresseerden tussen 11.00 en 14.00 uur binnenkijken bij potentiële droomhuizen. Vooraf is op www.garantiemakelaars.nl eenvoudig een selectie maken van de te bezichtigen woningen. Dat is dus gemakkelijk, vrijblijvend en goed voorbereid binnenkijken op 4 oktober.

Laagdrempelig binnenkijken

Veel mensen zoeken tegenwoordig hun droomhuis via internet. Dit gaat snel en daarnaast is het eenvoudig om verschillende huizen te vergelijken. De volgende stap in het zoekproces is dan 'Binnenkijken'. Zaterdag 4 oktober is hiervoor dé dag. Dit keer is 'Binnenkijken' extra bijzonder, want zaterdag 4 oktober wordt ook de eerste NVM Open Huizen Dag gehouden waarbij NVM makelaars ook een open huizen route organiseren. Er valt dus heel wat te zien op 4 oktober.

Meer dan 1700 woningen te bekijken

Bij Garantiemakelaars zijn 94 grotere NVM makelaarskantoren aangesloten. Garantiemakelaars geeft een unieke garantie op de dienstverlening. En dat is wel zo prettig bij één van de grootste aankopen in het leven. Kijk voor meer informatie over de gegarandeerde dienstverlening en de deelnemende woningen aan de open huizen route 'Binnenkijken' op www.garantiemakelaars.nl.





http://www.garantiemakelaars.nl