Gemeente Coevorden

Ben Kwijt organiseert opnieuw openbare fietsverkoop

In navolging van de succesvolle openbare fietsverkoop in juli organiseert Ben Kwijt opnieuw een openbare fietsverkoop. De verkoop vindt plaats op zaterdag 4 oktober 2008, van 9:00 uur tot 13:00 uur, in de fietsenloods aan de Weerdingerstraat 19 (hoek Flintstraat, tegenover het Univé gebouw) in Emmen.

Fietsverkoop
Wanneer de eigenaar van een gevonden fiets zich niet meldt, of niet is te achterhalen én na registratie en het verlopen van de wettelijke bewaartermijn, is Ben Kwijt bevoegd om de fiets te verkopen. Zo is Ben Kwijt in staat om enkele keren per jaar een openbare fietsverkoop te organiseren. Iedereen die op zoek is naar een kwalitatief goede fiets tegen een scherpe prijs is van harte welkom op deze openbare fietsverkoop. Tijdens de vorige verkoop waren de meeste fietsen binnen een uur verkocht. We adviseren dan ook alle geïnteresseerden om op tijd aanwezig te zijn!

Iets gevonden? Iets verloren? Meld het bij Ben Kwijt! Veiligheidszorg Drenthe heeft onder de naam `Ben Kwijt' sinds 1 juli 2007 het beheer van gevonden en verloren voorwerpen (waaronder dus ook fietsen) overgenomen van de politie in de gemeenten Emmen, Coevorden en Borger-Odoorn. Iedereen kan bij Ben Kwijt een melding maken van een gevonden of een verloren voorwerp. Ben Kwijt is bereikbaar via de website (www.benkwijt.nl), het telefoonnummer 0900-BENKWIJT (0900 - 23 65 945), of via de balie van het ServicePUNT op het stationsgebied in Emmen en Coevorden.