Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

JETIX rockt de pan uit tijdens het Girls Rock Weekend!

25 september ­ Stoere meiden, gierende gitaren, fantastische meezinghits én de immens populaire JONAS BROTHERS; dat zijn de ingrediënten voor het GIRLS ROCK WEEKEND op 4 & 5 oktober bij JETIX!
Met onder andere de start van een nieuw seizoen Hannah Montana en de tv première van laatste Disney succeshit Camp Rock zal het moeilijk worden om stil te blijven zitten!

Camp Rock, met niemand minder dan de ongekend populaire JONAS BROTHERS in de hoofdrol, werd 20 juni jl. voor het eerst uitgezonden op "Disney Channel". De film vestigde meteen een record met maar liefst 25 miljoen kijkers!

Nog vóór de vertoning is de hype rond de film al overgewaaid naar Nederland. Zo zijn er bijvoorbeeld al meerdere drukbezochte pagina's op profielensite Hyves aan de film gewijd.

De film speelt zich af op een rockkamp waar tienermeisje Mitchie alleen aan kan deelnemen doordat ze een baantje in de keuken heeft weten te bemachtigen. Popidool Shane Gray (gespeeld door Joe Jonas) die tevens ook één van de leraren op het kamp is, hoort haar zingen vanuit de keuken en móet erachter zien te komen bij wie deze fantastische stem hoort.
Maar dat betekent wel dat Mitchie moet leren haar angsten te overwinnen en haar plek achter het fornuis in te ruilen voor een plek in de spotlights...

Deze langverwachte filmhit is op 4 oktober om 15.25 uur te zien bij JETIX. En zondag kan er worden meegezongen met de hits tijdens de Camp Rock-A-Long!

Het Girls Rock Weekend staat verder bol van de superseries als: Kim Possible, Totally Spies, Pucca, Zack & Cody, Fillmore, Beugelbekkie, Lilo & Stitch en Total Drama Island! Ook is op 5 oktober om 10.45 uur de film Barbie Diaries te zien.

En in het tweede seizoen van Hannah Montana beleeft Miley Stewart weer de wildste avonturen in het dubbelleven dat zij leidt als gewone scholiere en popsensatie Hannah Montana!

Ook online wordt er naar hartelust gerockt! Kijk bijvoorbeeld eens naar de vette games op www.jetix.nl/hannahmontana en speel de grootste hits zelf mee op de gitaar in de Guitar Groovin' 101-Game via www.jetix.nl/camprock!

Weer of geen weer; het Girls Rock Weekend bij JETIX maakt dat je je geen moment hoeft te vervelen!
(Noot voor de redactie,