TROS

Hilversum, 01-10-2008
Afdeling Marketing & Communicatie

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 4 oktober
Radio 2 - 16.00 uur

BOEIENDE GASTEN IN TROS MUZIEKCAFÉ

Zaterdag 4 oktober ontvangt Daniël Dekker in het TROS MUZIEKCAFÉ de volgende artiesten:

Drie grote mannen uit de Nederlandse popmuziek hebben de handen ineen geslagen: FRANK BOEIJEN, de pionier van de Nederlandstalige pop, HENK HOFSTEDE, de voorman van de Nits en HENNIE VRIENTEN, het gezicht van Doe Maar en de man achter talloze filmsoundtracks. Hun album heet 'Aardige Jongens' en de heren zijn tot en met januari 2009 in de Nederlandse en Belgische theaters te zien.

AL STEWART brak wereldwijd door in 1977 met de single en het gelijknamige album 'Year of the cat'. Een andere grote hit van dit album was 'On the Border'. Hij is in Nederland voor de promotie van zijn gloednieuwe album 'Sparks of Ancient Light'. Zaterdag komt hij langs in TROS MUZIEKCAFÉ en hij tourt tot en met 19 oktober door het land voor maar liefst elf concerten.

PETE PHILLY + PERQUISITE is een Nederlandse hiphopband met invloeden van jazz, broken beat en soul. Op 28 augustus kregen zij uit handen van burgemeester Job Cohen de Amsterdamprijs voor de Kunsten. Het is de eerste keer dat de Amsterdamprijs wordt toegekend aan popmuzikanten..Ook zijn zij genomineerd voor een MTV Europe Award voor 'Best Dutch Artist'. 13 oktober wordt de winnaar hiervan bekend gemaakt. TROS MUZIEKCAFÉ komt iedere zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur op Radio 2. Het adres is Plantage Kerklaan 36 in Amsterdam.

Voor meer informatie: www.muziekcafe.nl




TROS