Evangelische Omroep

Jeroen Snel ontdekt verborgen talent mr. Pieter van Vollenhoven

Blauw Bloed, zaterdag 4 oktober 2008, 19:35 uur, Nederland 2

Zaterdag in het royaltyprogramma Blauw Bloed een exclusieve reportage met prof. Mr. Pieter van Vollenhoven. Presentator Jeroen Snel brengt een paar uur met hem door op Park de Hoge Veluwe. Mr. Van Vollenhoven speelde ooit graag piano in zijn vrije tijd, is nog steeds een fervent duiker en hij golft, maar dat hij ook professioneel overweg kan met de digitale fotocamera is voor veel mensen onbekend. Zaterdagavond leert u in Blauw Bloed deze creatieve kant van de man van prinses Margriet kennen.

Het is zonsondergang en presentator Jeroen Snel staat met mr. Pieter van Vollenhoven verdekt opgesteld om herten te fotograferen. Het is bronsttijd; mannetjes burlen en laten hun lijf en gewei zo krachtig mogelijk zien. Tijdens het schouwspel praat Jeroen Snel met mr. Van Vollenhoven over de mogelijkheden en onmogelijkheden van zijn hobby: Je kunt mensen met een foto nooit laten zien wat het oog in het echt signaleert. Je ziet dingen in de natuur die je anders nooit ziet. Als je dat weet vast te leggen hoor je sommige mensen later zeggen wat bijzonder, ik wist niet dat dat in Nederland was , nou dan is dat absoluut een feest , aldus Van Vollenhoven.

Blauw Bloed is er elke zaterdagavond om 19:35 op Nederland 2 en wordt gepresenteerd door Jeroen Snel. Kijk voor meer info op www.eo.nl/blauwbloed


---
Noot voor redactie,