A1GP

Het eerste weekeinde van oktober 2008 komt de World Cup of Motorsport, de A1GP weer naar Nederland toe voor de opening van het 4e seizoen. A1GP is de tegenhanger van de Formule 1 met als groot verschil dat het een landenrace is.

Periode: 4 - 5 oktober 2008

Lokatie: Circuit Park Zandvoort
A1GP: Het spektakel van Formule autoâs op Zandvoort

Arrangementen
ATP, The Advanced Travel Partner biedt u, als exclusieve hospitality partner van A1GP de mogelijkheid om dit bijzondere evenement in een bijzondere ambiance van heel dichtbij mee te kunnen maken. Geheel verzorgd, op verschillende niveaus, kunt u met vrienden of relaties genieten van hoogwaardige hospitality. Inclusief toegang tot het circuit, de paddock, diverse catering en een goede plaats zodat u alles goed kunt zien.

Trackside
Dit arrangement zal plaatsvinden op het 'dak' boven de pitstraat en omvat onder andere een Hollands dranken assortiment, fingerfood lunch, snacks gedurende de middag en een A1GP Gift Pack met merchandise.

Velocity Lounge
Dit arrangement vindt plaats in de Tarzanbocht met uitzicht over het circuit en bevat o.a. een parkeerkaart, uitgebreidere catering en een bezoek van coureurs in deze lounge atmosfeer.

Prijs per persoon
Arrangement "Trackside" zaterdag ⬠120,00 Arrangement "Trackside" zondag ⬠220,00 Arrangement "Trackside" weekend ⬠295,00 Arrangement "Velocity Lounge" zondag ⬠380,00 Arrangement "Velocity Lounge" weekend ⬠480,00

Velocity
Dit arrangement is een perfecte zakelijke A1GP ervaring die wij u kunnen bieden. Het omvat een sfeervol ingerichte ruimte met uitzicht over de Tarzanbocht, ontbijt en een uitgebreide 3-gangen lunch inclusief een wijnen. Per 10 personen krijgt u een eigen tafel, tevens zal er een guest speaker zijn.

Business pakketten
Corporate "Trackside" weekend (50 personen) ⬠15.950,00 Corporate "Velocity" weekend (tafel van 10) ⬠6.500,00