Politie Gelderland-Zuid

Huiselijk geweld

Nijmegen/Wijchen, 04-10-2008 o In Nijmegen is vrijdagavond in de wijk Biezen een 41-jarige Nijmegenaar aangehouden na een melding van huiselijk geweld. Die avond werd in Wijchen melding gemaakt van een bedreigende situatie bij een woning in Wijchen-Zuid. Een 31-jarige Wijchenaar zou zijn moeder hebben bedreigd en is aangehouden.


* Nijmegen
Na een melding gingen politieagenten naar de woning. Daar troffen zij de betrokken partijen, de 41-jarige man en zijn dochter die hij zou hebben mishandeld. De 16-jarige zou meerdere keren geslagen en geduwd zijn en heeft inmiddels aangifte gedaan. De verdachte, die onder invloed bleek van alcohol, is voor verhoor meegenomen naar het politiebureau. Daar is hij ingesloten en in verzekering gesteld, nader onderzoek loopt.
* Wijchen
Agenten gingen vrijdagavond naar de woning waar de vrouw des huizes zich bedreigd voelde door haar zoon. Hij zou hebben staan schreeuwen en dreigen. De verdachte was inmiddels weg en agenten troffen hem even later in zijn eigen woning. Daar spraken zij met hem, de 31-jarige Wijchenaar maakte een verwarde indruk. Voor ieders veiligheid is de man op grond van artikel 2 Politiewet aangehouden en meegenomen naar het bureau. Daar is hij overgedragen aan de hulpverlening.
(08)

Laatst gewijzigd 04-10-2008 11:59 | © Regio Gelderland-Zuid |