Politie Noord- en Oost Gelderland
|     |Nunspeet - Brand in discotheek                            |

In de nacht van vrijdag op zaterdag 4 oktober heeft er een uitslaande brand gewoed in een op dat moment gesloten uitgaansgelegenheid aan de Stationslaan in Nunspeet.

De brand is vermoedelijk ontstaan in het ketelhok van het pand. Hoe de brand precies is ontstaan wordt onderzocht. Toen de brand uitbrak was er één personeelslid aanwezig in het pand. Hij merkte de brand op omdat het brandalarm afging. Hierop heeft hij de brandweer gebeld. De man had last van ingeademde rook en is ter controle meegenomen naar het ziekenhuis.

Vlak naast de discotheek waar de brand is uitgebroken zit een andere horecagelegenheid. Hier waren ten tijde van het uitbreken van de brand wel mensen aanwezig. Niemand raakte gewond. Alle aanwezigen waren op eigen gelegenheid al naar buiten gelopen. Twee bewoners van een nabijgelegen woning zijn uit voorzorg door de politie uit hun woning gehaald.
|     |Hattem -  Man raakt licht gewond na aanrijding met tractor|

Een 85-jarige man uit Hattem is vrijdag 3 oktober rond 17:30 licht gewond geraakt nadat hij met zijn scooter tegen een tractor met oplegger botste op de Apeldoornseweg in Hattem.

De 85-jarige stond bij verkeerslichten te wachten op groen licht om de Apeldoornseweg over te steken, toen hij per abuis gas gaf en met zijn scooter de weg op reed. De naderende tractor zag het gebeuren en week uit, maar kon een aanrijding niet voorkomen. De 85-jarige raakte wonderwel slechts licht gewond, hij hield een pijnlijke knie over aan het incident.

EINDE BERICHTEN

-----------------------
(

(

---- --