Politie Zuid-Holland-Zuid

4/10 Hoeksche Waard

Dordrecht, 04-10-2008 o Persberichten district I

POLITIE ZOEKT GETUIGEN VAN DIEFSTAL UIT BEDRIJF

STRIJEN Bij een onderhoudsbedrijf aan het Molenwegje hebben onbekenden tussen 2 oktober 16.00 uur en 3 oktober 07.00 uur een trekker met aanhangwagen, een golfkarretje en een zitgrasmaaier meegenomen. De eigenaar heeft aangifte gedaan van de diefstal. Alle voertuigen waren voorzien van het bedrijfslogo van het bedrijf waarbij het gaat om zwarte letters op een witte ondergrond met een groene cirkel. De Unit Forensische Opsporing heeft technisch onderzoek in het bedrijf gedaan.
De politie zoekt getuigen die iets hebben gezien of gehoord. Heeft u meer informatie over deze diefstal? Dan kunt u contact opnemen op telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).

VERKEERSRUZIE ONTAARDT IN MISHANDELING

WESTMAAS Een verkeersruzie op de snelweg A29 ter hoogte van Westmaas is op 3 oktober rond 18.30 uur ontaard in een mishandeling. Een 37-jarige man uit Steenbergen vond dat een 62-jarige automobilist uit België vóór hem teveel ruimte voor zich had en haalde hem rechts in. Toen de Steenbergenaar weer naar links ging, had het slachtoffer ook gas gegeven en was een kleine aanrijding het gevolg. De twee gingen op de vluchtstrook staan en het slachtoffer wilde de politie bellen. Dat werd belet door de verdachte die de man uit België in zijn gezicht sloeg. Hij liep een bloedneus en tanden door zijn lippen op. Een politieman uit Rotterdam die in zijn vrije tijd daar ook reed, zag het gebeuren en hield de Steenbergenaar direct aan. Agenten van de Politie Zuid-Holland-Zuid namen de verdachte over en sloten hem in. Hij is verhoor met een dagvaarding in vrijheid gesteld. De Rotterdamse politieman heeft zijn bevindingen en zijn aanhouding op het politiebureau in Oud-Beijerland op papier gezet, wat hem een paar uur vrije tijd kostte. Hij kon met de complimenten en dank van zijn Politie Zuid-Holland-Zuid-collegas, een paar uur later dan gepland naar huis.