Gemeente Breda

Parkeren tijdens de Singelloop

Tijdens de Bredase Singelloop op zondag 5 oktober kunnen bezoekers op twee grote locaties in de stad parkeren:

op het parkeerterrein bij het NAC-stadion en op het parkeerterrein op de Trip van Zoudtlandtkazerne aan de Cavaleriestraat. Als men bij de Trip van Zoudtlandtkazerne wil parkeren, moet men zich daar legitimeren.

Pendelbussen

Vanaf 10.00 uur tot 18.00 uur rijden tussen het NAC-stadion en het centrum zeer frequent pendelbussen.

Vanaf het parkeerterrein op de Trip van Zoudtlandtkazerne rijden geen bussen, maar via het aldaar aanwezige voetgangerspoortje (Cavaleriestraat) is het slechts een kleine 5 minuten lopen naar het centrum van Breda.

Op de snelweg en op de invalswegen worden bezoekers met borden naar de parkeerterreinen geleid. Parkeren op beide terreinen is gratis. Een retourtje met de pendelbus vanaf het NAC-stadion kost EUR 0,65 per persoon.

De pendelbussen vanaf het NAC-stadion rijden twee routes: naar het stadskantoor aan de Claudius Prinsenlaan (wedstrijdsecretariaat) en naar het kruispunt Tramsingel-Nieuwe Prinsenkade (vlakbij de kleedgelegenheid op de KMA).

Binnenstad afgesloten

In verband met de Singelloop op zondag 5 oktober aanstaande wordt de Bredase binnenstad vanaf 07.00 uur afgesloten en zijn de parkeerplaatsen en parkeergarages binnen de singels niet beschikbaar tot 17.00 uur.

De fietsenstallingen Haven, Nieuwstraat en Oude Vest zijn vanaf 10.00 uur geopend.

Breda, 1 oktober 2008