Ingezonden persbericht


Persbericht

Deventer, 5 oktober 2008

Jonnie en Thérèse Boer reiken Librije arrangement uit

'Vijfsterrenslapen is fris wakker worden'

Zondagmiddag hebben Jonnie en Thérèse Boer van Librije's Hotel de actie vijfsterrenslapen van Auping op de Woonbeurs in stijl afgesloten. Tijdens een exclusief sterrenmoment hebben zij de prijs, een Librije arrangement, uitgereikt. De winnaars vinden uitgerust wakker worden na een diner met fonkelende wijn pas echt vijfsterrenslapen. De origineelste inzending volgens de jury. Zij mogen dan ook gaan genieten van een verwenweekend in het Zwolse vijfsterren hotel waar de suites zijn voorzien van de nieuwe Auping Kiruna. Jonnie en Thérèse lieten zelf doorschemeren dat vijfsterrenslapen voor hen een goed bed, fris wakker worden en een lekker ontbijt op bed is, het liefst met het hele gezin. De kinderen van Jonnie en Thérèse waren dan ook van de partij op het Auping sterrenmoment.

'Eigenlijk weet je pas de volgende ochtend of je vijfsterren geslapen hebt. Als je wakker wordt en uitgerust en fris uit bed stapt, dan was het een goede nacht', aldus Jonnie Boer. Thérèse voegt daar nog aan toe dat met een lekker ontbijt op bed het helemaal af is: 'Lekker nog even wakker worden in bed en in alle rust beginnen aan de dag'. Veel bezoekers van de Woonbeurs hebben meegedaan aan de actie. De inzendingen liepen uiteen van: slapen onder de sterren tot een nacht zonder gesnurk.

Auping kijkt terug op een geslaagde Woonbeurs. Er is momenteel veel aandacht voor een goede nachtrust, genieten en verwend worden. Auping introduceerde de Royal Wellness op de beurs. Het paradepaardje onder bedden met ondermeer luchtmassage, hotspot en eXtra Back Support (XBS(TM)). Bezoekers van de Woonbeurs konden proef liggen en even ontspannen tussen alle drukte door. Een Wellness-moment waarop bezoekers wegens de grote belangstelling soms even op moesten wachten.

Samen met gerenommeerde wetenschappers en ontwerpers Koninklijke Auping bv is het grootste zelfstandige Nederlands beddenbedrijf, met vestigingen in diverse Europese landen. Auping begon 120 jaar geleden als smederij in Deventer en specialiseerde zich al snel in spiraalbodems. Later kwamen daar matrassen en boxsprings bij. Zo ontwikkelde Auping zich tot de slaapspecialist en marktleider in Nederland. Uitgangspunt bij het de ontwikkeling van onze bedden zijn de drie pijlers die een Auping night zo bijzonder maken: ventilatie, ondersteuning en gelijkmatige drukverdeling. Zo leidt een Auping night tot een Better day. Auping werkt samen met wetenschappers en gerenommeerde ontwerpers ­ zoals Frans de la Haye, Piet Hein Eek en Jan des Bouvrie. Het vakmanschap, de toewijding en ervaring van de medewerkers staan garant voor duurzame kwaliteit en een hoge servicegraad. Een select aantal tophotels in Nederland en ook daarbuiten zijn voorzien van Auping bedden. Waaronder het nieuwe vijfsterren Librije's Hotel in Zwolle.

Auping nights, Better days

Noot voor de redactie,