Gemeente Lopik

Nieuws

Actie Boeren Planten Bomen

Met deze actie stimuleert Landschapsbeheer Utrecht alle inwoners van het buitengebied in de provincie Utrecht streekeigen beplanting aan te leggen. Tot 8 november 2008 kunt u plant- en beschermingsmaterialen tegen een aantrekkelijke prijs bestellen.

Met een breed samengesteld assortiment van voornamelijk inheemse bomen, struiken en hoogstamfruitbomen, kunnen boerenerf en landerijen aanzienlijk worden verfraaid en in het omringende landschap worden ingepast. Als u advies nodig heeft bij de samenstelling van beplanting en inrichting van uw erf, kunt u geheel vrijblijvend advies inwinnen bij Landschapsbeheer Utrecht.

Belangstellenden kunnen de brochure 'Boeren Planten Bomen' en een bestelformulier aanvragen bij Landschapsbeheer Utrecht, tel. (030) 220 55 34 , of e-mail: algemeen@landschaperfgoedutrecht.nl.

Kijk voor meer informatie op: www.landschaperfgoedutrecht.nl.

Bewoners van de gemeente Lopik kunnen voor vrijblijvend advies over aanleg, beheer en subsidiemogelijkheden van beplanting contact opnemen met Kees de Leeuw, coördinator natuur en landschap van de gemeente Lopik, tel. (0348) 559979 .