Celtic Challenge 2008


15 SUV's op avontuur in Schotland

DE LUTTE, 20080430 -- Kunt u ook genieten van de Magical Ring van Clannad, een goed glas wisky en bent u in het bezit van een SUV? Dan mag u de www.celticchallenge.nl zeker niet missen. Op 5 oktober zal de Celtic Challenge 2008 in De Lutte van start gaan en brengt de deelnemers naar de fraaiste plekken in Schotland.

Er is ruimte voor 15 teams die elk middels opdrachten, puzzels of vertrekte GPS coordinaten de beste route moeten zien te vinden.

Activiteiten
Het rijden zal worden afgewisseld met bezoeken aan een whisky distilleerderij, fraaie meren en kastelen. Ook zullen er onderweg tal van opdrachten uitgevoerd moeten worden en zal men bijvoorbeeld ook de mogelijkheid hebben om op zalm te vissen, kleiduifschieten of wisky's te proeven.

Wedstrijd element
De Celtic Challenge 2008 is geen snelheidswedstrijd maar een evenement waarbij netwerken, genieten, avontuur en onderlinge competitie belangrijk zijn. Onderweg wordt met track & trace gecontroleerd of de teams zich aan de plaatselijke verkeersregels houden.

TV Opnames TopSpeed TV
De televisieploeg bestaat uit TopSpeed TV met als presentator Martin Utberg. Door zijn ruime ervaring op dit gebied zal hij ervoor zorgen dat de Celtic Challenge fraai op beeld wordt vastgelegd. TopSpeed TV wordt uitgezonden op 22 lokale televisiestations, de digitale TV zender CarChannel, YouTube TV en de website www.topspeedtv.nl.

Investering
Voor deelname aan de Celtic Challenge bedragen de kosten E 3.900,- exclusief BTW voor een SUV met twee deelnemers. De meerkosten voor een derde en vierde deelnemer in dezelfde auto bedragen E 1.500,- respectievelijk E 1.250,-. Er mogen minimaal twee en maximaal vier deelnemers per SUV meerijden.

Hiervoor krijgt het team
- de hotelovernachtingen in de betere hotels in Schotland,
- routeboeken, aanwijzingen en een backoffice
- de gezamenlijke activiteiten, diners en ontbijt,
- track & trace apparatuur waardoor de teams door het thuisfront zijn te volgen,
- kleding van sponsor State of the Art,
- een website met weblog en mogelijkheid om foto's en logo's sponsoren te plaatsen, etc.

De inschrijving is 28 april 2008 van start gegaan en zal sluiten als de 15 teams bereikt zijn.

Ga naar www.celticchallenge.nl/ voor de inschrijving, het laatste nieuws en meer informatie.

De Celtic Challenge 2008 wordt medemogelijk gemaakt door:
www.autdoor.nl/
www.adventureking.nl/
www.goossenwhisky.com/





Ingezonden persbericht