EXPOSITIE SCHILDERSVERENIGING DE RIETPEN, 5 oktober 2008


Volop variatie en verrassende vrijetijdskunst in gemeenschapshuis Terlo, Bergeijk

BERGEIJK, 20080928 -- Op zondag 5 oktober vindt de jaarlijkse expositie van Schildersvereniging De Rietpen plaats in `Gemeenschapshuis Terlo' te Bergeijk. De tentoonstelling is voor het publiek geopend van 11.00 tot 17.00 uur.

Even in de spotlights
Veel werk van vrijetijdskunstenaars blijft vaak in de anonimiteit. En dat is jammer, omdat de kwaliteit hoog kan zijn. Vandaar dat schildersvereniging De Rietpen één maal per jaar een ledenexpositie organiseert, waarbij ieder lid gemiddeld drie werken exposeert die in de afgelopen periode zijn gemaakt. Resultaat is een expositie met gevarieerd, en vooral verrassend en kwalitatief goed werk.

Voor ieder wat wils
Ondanks dat smaken nu eenmaal verschillen, is een bezoek aan de expositie voor iedereen die van (vrijetijds)kunst houdt een aanrader. Houdt u van realistisch werk? Of genieten abstracten uw voorkeur? Bent u romantisch ingesteld, of houdt u meer van een no-nonense aanpak? U vindt het allemaal tijdens de expositie van schildersvereniging De Rietpen!

Over Schildersvereniging De Rietpen
Schildersvereniging De Rietpen is geen opleiding of school, maar een vereniging met dertig enthousiaste vrijetijdsschilders en -tekenaars, die elkaar stimuleren, inspireren en helpen indien iemand daarom vraagt. De vereniging organiseert jaarlijks een ledenexpositie die grote belangstelling trekt bij het publiek.
Momenteel is de vereniging De Rietpen op zoek naar nieuwe leden. Mocht u zelf interesse hebben om lid te worden, bezoek dan zeker de expositie en maak eens een praatje met de leden. Mocht u eerder geïnformeerd willen worden, stuur dan een mailtje naar secretaris@derietpen.nl.

Meer informatie vindt u op de website: www.derietpen.nl

Expositie:
De Expositie is gratis te bezoeken op 5 oktober, van 11.00 uur - 17.00 uur.
Adres: Gemeenschapshuis Terlo
Terlostraat 7, Bergeijk





Ingezonden persbericht