SOSHIN met nieuwe collectie één van Europa's grootste beenmode-shops


SCHIEDAM, 20081005 -- Het Nederlandse SOSHIN presenteert de komende maanden haar nieuwe herfst- en wintercollectie beenmode. Een collectie bestaande uit 14 vooraanstaande merken en ontwerpen van topdesigners. Met als nieuwste merken het luxe Italiaanse La Perla Fashion, het stoere Amerikaanse Bonnie Doon Woman en het stijlvolle Duitse Levée. Deze nieuwe merken zorgen er mede voor dat SOSHIN zich definitief schaart onder de grootste beenmode-webshops van Europa met een collectie die blijft groeien en volgend jaar zal worden uitgebreid naar 25 merken.

Ook de webshop zelf wordt de komende tijd verbeterd. Zo krijgt elk artikel nog meer foto's, waardoor de beenmode nog gedetailleerder te bekijken is en wordt de look & feel van de website aangepast om de shop nog gebruiksvriendelijker te maken. Dit als extra service naar de bezoekers toe, die daarnaast altijd blijven profiteren van de unieke persoonlijke en uitgebreide service van SOSHIN.

SOSHIN is in anderhalf jaar tijd uitgegroeid tot een begrip met meer dan 10.000 bezoekers per maand en een snel groeiende groep van vaste klanten. Doordat alle artikelen op voorraad zijn, worden de bestellingen binnen twee dagen bezorgd, waarbij de klant continue op de hoogte wordt gehouden over het verloop van haar bestelling.

Bekijk de nieuwe collectie op www.soshin.nl.





ingezonden persbericht