Gemeente Gilze en Rijen

Onderwijsmiddag 2008: "Ont-moeting"

In de week van 6 t/m 10 oktober vindt de Nationale Onderwijsweek plaats. Woensdag 8 oktober is het de Dag van de Leraar. Op deze dag organiseert de gemeente Gilze en Rijen in samenwerking met de schoolbesturen een inspirerende en recreatieve middag voor al het onderwijzend en ondersteunend personeel. Het programma ziet er als volgt uit:
13.00 uur
Inloop met lunch in cultureel centrum De Boodschap, Rijen

13.30 uur
Opening door Hatice Can-Engin, wethouder Onderwijs Presentatie door Jeroen Dijsselbloem, Tweede Kamerlid en voorzitter Onderzoekscommissie Onderwijs

14.00 uur
Fietstocht langs de monumenten van de gemeente Gilze en Rijen (ongeveer 32 kilometer). Start- en eindpunt van de fietstocht is Cultureel Centrum De Boodschap in Rijen. De fietstocht wordt in twee groepjes en in twee richtingen gereden. Hierdoor kan het personeel elkaar ontmoeten. Ontmoetingen vinden verder onderweg plaats op twee pleisterplekken: Stad Parijs in Hulten en café Schutterslust in Molenschot.

17.00 uur
Afsluiting met borrel en een hapje
Alle leraren en ondersteunend personeel van de basisscholen hebben inmiddels de mogelijkheid gehad zich in te schrijven.