Gemeente Purmerend

Diamanten bruiloft echtpaar Mellenbergh-Schaaij

03 oktober 2008

Al zestig jaar blij met elkaar
Burgemeester L. Verbeek brengt maandag 6 oktober om 10.30 uur een felicitatiebezoek aan het huwelijkskoppel Mellenbergh-Schaaij.

De heer en mevrouw Mellenbergh komen oorspronkelijk uit Amsterdam Noord en Buiksloterdijk. Ze leerden elkaar kennen op de dansschool in dit stadsdeel van Amsterdam. De eerste acht jaar van hun huwelijk hebben ze hier ook gewoond, totdat zij konden verhuizen naar een nieuwbouwwoning in Purmerend.

De heer Mellenbergh werkte als automonteur bij de Kromhout Motorenfabriek in Amsterdam Noord. Vandaag de dag hebben auto's nog altijd zijn interesse. Mevrouw Mellenbergh werkte voor het huwelijk in een bloembinderij. Later zorgde zij voor het huishouden en de kinderen. Het verzorgen van planten en bloemen is nog altijd haar hobby. In het verleden deed het echtpaar vrijwilligerswerk. Tegenwoordig neemt de heer Mellenbergh de huishoudelijke taken waar. Het echtpaar heeft drie kinderen, zes kleinkinderen en vier achterkleinkinderen.

Aanstaande zondag viert de familie Mellenbergh hun 60-jarig huwelijksjubileum uitgebreid met familie en vrienden. De heer en mevrouw Mellenbergh zijn verheugd met het behalen met deze mijlpaal.