BedrijfsautoRAI

Overname Van Spreeuwel BV door Renault Trucks Commercial Nederland

(10/6/2008)
Per 1 oktober zijn de Renault Trucks dealerbedrijven van Van Spreeuwel B.V. in Hilvarenbeek en Hapert overgenomen door Renault Trucks Commercial Nederland. Deze overname vormt voor Renault Trucks klanten in Zuid-Oost en Midden Brabant de beste garantie voor de continuïteit van de kwalitatief hoogstaande dienstverlening van Renault Trucks in de regio.
De overname van Van Spreeuwel B.V. door Renault Trucks Commercial Nederland past binnen de doelstellingen van Renault Trucks in Nederland om nu en in de toekomst de dienstverlening naar de klant steeds verder te optimaliseren. Klantvriendelijkheid en een uitstekende service moeten zorgen voor een hechte en langdurige samenwerking met klanten. De ambitie is om steeds te blijven groeien en passende antwoorden te bieden op de stijgende vraag naar transportbehoeften in de regio.

Renault Trucks Commercial Nederland maakt deel uit van Renault Trucks Commercial Europe, een 100% dochter van Renault Trucks. Met acht vestigingen in Nederland (Amsterdam, Barneveld, Hapert, Hilvarenbeek, Maasdijk, Schiedam, Tegelen en Utrecht) is het de grootste Renault Trucks dealer van Nederland. Naast de verkoop van nieuwe en tweedehands voertuigen, biedt de groep een zeer compleet pakket van service activiteiten voor grote en kleine vervoerders.

De bedrijven in Hilvarenbeek en Hapert worden geleid door Berry van Spreeuwel (Customer Service) en Wim Bisschop (Sales). Zij rapporteren rechtstreeks aan de directie van Renault Trucks Commercial Nederland. Het volledige personeel zal uiteraard blijven zorgen voor een optimale dienstverlening naar onze klanten in de regio.

Door deze overname zal Renault Trucks Commercial Nederland in 2009 meer dan 950 nieuwe trucks en bestelwagens afleveren.

The European Road Transport Show 2007