Gemeente Reimerswaal


Uitnodiging inloopavond

Geplaatst op: 29-09-2008
door: ()

Op 6 oktober Plan Molenpolder Noord te Yerseke

Gemeente Reimerswaal en projectontwikkelaar AM Zeeland zijn al enige tijd enthousiast aan het nadenken over een eventuele toekomstige woonbestemming in het noordelijk deel van de Molenpolder in Yerseke. Ondertussen is er een stedenbouwkundig masterplan voor het gebied ontwikkeld.

Naar verwachting spreken gemeente en ontwikkelaar op 30 september 2008 de intentie uit om de haalbaarheid en uitvoerbaarheid van een dergelijk plan te gaan onderzoeken. Hierbij fungeert het genoemde Masterplan als onderlegger. Bewoners en eigenaren die in het gebied Molenpolder wonen, ontvangen als direct betrokken partij hiervoor een uitnodiging. Om u in een vroeg stadium alvast kennis te laten maken met dit plan en u daarmee een indruk te geven van hoe het plan Molenpolder eruit kan komen te zien, nodigen wij u graag uit voor de inloopavond op 6 oktober a.s. vanaf 19.30 uur tot 21.00 uur in Dorpshuis De Zaete gelegen aan de Korringaweg 3 in Yerseke.

Deze avond willen wij u meer laten zien over het plan en de toekomstperspectieven van het noordelijk deel van de Molenpolder in Yerseke. U wordt door middel van kaartbeelden en schriftelijke informatie over het plan geïnformeerd. Bovendien geeft deze avond u de mogelijkheid om aan de betrokken partijen, de gemeente Reimerswaal en projectontwikkelaar AM Zeeland, vragen te stellen. Ook kunt u tijdens deze avond aangeven of u blijvend geïnformeerd wilt worden over de verdere voortgang van dit project.