Dexia Bank


Dexia Bank verhoogt de basisrente op de internetspaarrekening tot 4,25% ongeacht het bedrag, aangevuld met een aangroeipremie van 0,75% tot 31 december

6/10/2008

Vanaf 6 oktober biedt Dexia 4,25% basisrente op de Dexia Internet Spaarrekening. Dit tarief geldt voor alle sommen op de internetspaarrekening, ongeacht het bedrag. Ook de reeds gestorte kapitalen op de internetspaarrekening genieten van dit nieuw tarief. Bovendien geldt een aangroeipremie van 0,75% tot 31 december 2008.

Met deze aanpassing bevestigt Dexia zijn leidende rol op vlak van particulier sparen, en wenst ze permanent een aantrekkelijk basistarief te bieden aan haar klanten. Met 4,25% wordt het wettelijk maximum tarief aangeboden.

Om van dit nieuw basistarief van 4,25% te genieten, wordt geen enkele voorwaarde gesteld rond een minimuminlage en geldt er geen maximumbeperking. Op die manier kan elke spaarder vanaf de eerste euro en zonder maximumbeperking genieten van 4,25% basisrente op de internetspaarrekening. Dit geldt ook voor bestaande kapitalen op de internetspaarrekening, eveneens zonder minimum- en maximumbeperking

Bovendien biedt Dexia Bank vanaf 6 oktober een aangroeipremie van 0,75%, tot 31 december 2008. Deze geldt op alle nieuw gestorte kapitalen tussen 6 oktober en 31 december 2008.

Een Dexia Internet Spaarrekening kan zeer eenvoudig via Dexia Direct Net geopend worden. Eens de rekening geopend, kunnen de andere verrichtingen (overschrijvingen, transfers tussen rekeningen, consultatie van saldi,...) echter niet alleen via internet gebeuren, maar ook via Dexia Direct Phone en via Self-Service Banking. Het geld is uiteraard op elk moment beschikbaar, zonder formaliteiten.

Competitieve producten voor elke belegger.

Naast de Dexia Internet Spaarrekening met een aantrekkelijk basisrendement, stelt de bank momenteel een termijnrekening met een looptijd van 1 jaar voor met een brutojaarrendement van 5 %. Voor wie zijn geld op langere termijn wil beleggen, biedt Dexia Bank de gestructureerde obligatie DFN Step Up aan met bruto coupon van 5%, oplopend tot 5.30% na 7 jaar.